dragonfly 32

De Dragonfly 32 is een serieuze trimaran voor diegene die al langere tijd aan boord wil blijven. De breedte van 8,10 meter in combinatie met de drijvers die langer zijn dan de hoofdromp maakt dat er veel zeiloppervlak kan worden gedragen. Ook beschikt dit model over veel binnenruimte. De Dragonfly 32 heeft, door de brede hoofdromp, een ruim interieur met een maximale staghoogte van 1,95 m.

Standaard wordt deze trimaran geleverd met een diesel binnenboordmotor, elektrische aandrijving is ook mogelijk. Qua besturing is er keuze tussen helmstok of stuurwiel.

 Er zijn zes slaapplaatsen aan boord: één tweepersoons slaapplaats in de voorste en achterste cabines en twee éénpersoons slaapplaatsen in de hoofdkajuit. De natte cel kan worden ingericht als douche.

De Dragonfly 32 wordt geleverd in twee uitvoeringen: Touring en Evolution. Het verschil zit in de tuigage en een ander type drijvers. De Evolution uitvoering heeft een 2,00 meter langere carbonmast met een groter zeiloppervlak, gecombineerd met modernere ‘wave-piercing’ drijMotorvers met aanzienlijk meer drijfvermogen.

Meer weten?
Neem contact met ons op